Qui som?

ENÄBE neix a Collsuspina (Moianès).
Fa 5 anys vaig ser mare per primera vegada, i en aquell moment se’m va despertar el desig de cosir-li la roba a la meva filla. El desig de crear una marca i poder treballar cosint des de casa sempre s’ha mantingut viu malgrat no s’havia pogut realitzar fins a la crisi de la Covid-19.
Amb 2 fills a casa i amb confinament, començo a ser plenament conscient de la gran sort que tenim de viure al camp, de poder sortir a l’exterior de casa i respirar aire pur, córrer tranquilament i descobrir els tresors que amaga la natura.
És en aquest moment que un dia PARO i em re-plantejo el projecte, PERQUÈ NO?

Apart de ser i fer de mare, de fer tallers de plàstica, dinamitzacions culturals… sóc cantant i com ja és sabut, el món de la cultura s’ha vist molt afectat durant el 2020… així que a falta de bolos i per tant menys ingressos decideixo provar sort, publicar coses que estava cosint en aquell moment i valorar si tenen sortida…

I si! la veritat és que la rebuda va ser i està sent preciosa.

Així que… seguim! poder treballar des de casa és un privilegi i que el producte agradi encara més. En moments de molta feina o de productes concrets també hi participa la meva mare, cosidora de tota la vida i de qui he après que una màquina de cosir et pot fer tenir superpoders.